To θεματικό πάρκο στη Σανγκάη θα κοστίσει 5.500.000.000 δολάρια και θα διαθέτει και το μεγαλύτερο Παραμυθένιο Κάστρο

Λύθηκε το μυστήριο του θεματικού πάρκου στη Σαγκάη. Η νέα Disneyland, που θα εγκαινιαστεί το 2016, αποκαλύφθηκε -μέσα από μακέτες- ότι εκτός από καινοτομίες, θα διαθέτει και το μεγαλύτερο Παραμυθένιο Κάστρο απ’ όλα τα άλλα θεματικά πάρκα της Disney.

«Ετοιμάζουμε κάτι ξεχωριστό στη Σανγκάη. Δεν θα είναι μόνο το καλύτερο πάρκο Disney, αλλά θα εκθειάζει και θα ενσωματώνει την πλούσια κληρονομιά της Κίνας, ώστε να γίνει προορισμός που θα ενθουσιάζει και θα ψυχαγωγεί τον λαό της Κίνας για τις γενεές που θα έρθουν. Παίρνουμε ό,τι καλύτερο από εμπειρία έξι δεκαετιών, συνδυάζοντας καινοτομία και δημιουργικότητα, για να δημιουργήσουμε ένα μαγικό μέρος, αυθεντικό της Disney αλλά και ευδιάκριτα κινεζικό» δήλωσε στην παρουσίαση ο πρόεδρος της Walt Disney, Μπομπ Ιγκερ.

Ακόμα και από τις μακέτες οι ατραξιόν δείχνουν εντυπωσιακές. Με την είσοδό τους οι επισκέπτες βρίσκονται στη Mickey Avenue, όπου τους καλωσορίζουν ο Μίκυ Μάους και οι φίλοι του, ενώ στo Αdventure Isle ζουν την απόλυτη περιπέτεια. Στην τρίτη ενότητα Gardens of Imagination ονειρεμένοι κήποι εκθειάζουν το μεγαλείο της φύσης, ενώ στη Fantasyland και στο Παραμυθένιο Κάστρο οι επισκέπτες συναντούν τη Χιονάτη και επιβιβάζονται στο Τρένο των Νάνων, που οδηγεί σε ορυχείο. Στην Treasure Cove πάλι τους περιμένει η Κρυστάλλινη Σπηλιά, όπου καλούνται να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό των Πειρατών της Καραϊβικής. Τέλος, στην Tomorrowland μπορούν να κάνουν ένα ταξίδι στο μέλλον με τη βοήθεια φουτουριστικού roller coaster.

Το θεματικό πάρκο, η κατασκευή του οποίου κοστίζει 5.500.000.000 δολάρια, θα διαθέτει επίσης δύο ξενοδοχεία, το ένα εκ των οποίων είναι θεματικό και περιστρέφεται γύρω από τους ήρωες του «Toy Story». Τέλος, στη Disneyland της Σανγκάη θα βρουν μπόλικο υλικό διασκέδασης και εμπειριών οι λάτρεις του «Πολέμου των Αστρων» αλλά και των κόμικς της Marvel.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

Εξωγήινο «Εβερεστ» στον Πλούτωνα

Next Story

Ιδού αμφίβιο τρακτέρ! «Οργώνοντας» τα… κύματα!

Latest from featured posts

Έπιασαν δύο ύποπτους τζιχαντιστές στο Βέλγιο- Ετοίμαζαν χτύπημα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Δύο συλλήψεις έγιναν στις Βρυξέλλες, ατόμων που φέρονται να είναι ύποπτα για επικείμενα τρομοκρατικά χτυπήματα. Μετά τον ευρωπαϊκό συναγερμό που σήμανε σε διάφορες ευρωπαϊκές
Go toTop