Το 3ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων έκλεισε με επιτυχία για μια ακόμη χρονιά!!

Το εστιατόριο «Θάλασσα και Ουρανός» διοργάνωσε όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές το 3ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων στα Αραχωβίτικα, το Σάββατο και την Κυριακή, 28 και 29 Ιουνίου 2014 αντίστοιχα.

Όπως κάθε χρόνο, τοπικά καταστήματα και παραγωγοί συμμετείχαν, εκθέτοντας τα προϊόντα τους, προβάλλοντας έτσι τη δουλειά τους και τη συνεισφορά τους στην τοπική κοινωνία. Και τις δύο μέρες, παρευρέθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας, συμμετέχοντας στην προσπάθεια την οποία στηρίζει και ενισχύει το Επιμελητήριο Αχαΐας, η Τοπική Κοινότητα Αραχωβιτίκων καθώς και η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού του Δήμου Πατρέων.

Στη διεξαγωγή της ομαλής λειτουργίας, η παρουσία των εθελοντών της ομάδας Έψιλον και συγκεκριμένα της Ζησιμοπούλου Αρετής, του Σκιαδαρέση Ανδρέα, του Τσουπινάκη Θανάση, της Γιαννάκου Ζωής και της Ηλιοπούλου Μαριάνθης ήταν πολύτιμη.

Όσοι βρέθηκαν στη παραλία Αραχωβιτίκων το διήμερο αυτό, είχαν την ευκαρία να γευτούν τις απίθανες γεύσεις των Αρτοποιοίων Ραφτόπουλος, πρωτότυπα λικέρ από την ποτοποιία Χάχαλης, μοναδικές συνταγές με σαλιγκάρια από την επιχείρηση Snail Pelasgon, να μάθουν μοναστηριακά μυστικά και συνταγές μακροζωίας και καταπολέμησης ασθενειών από τη Μοναστηριακή Τράπεζα, να πάρουν ιδέες από τα χειροποίητα κοσμήματα και καλοκαιρινά σανδάλια της Νατάσσας και της Αργυρώς καθώς και πρωτότυπες μοναδικές τσάντες και φουλάρια από την Pinelopi by Dolce, να δοκιμάσουν παραδοσιακές, σπιτικές χυλοπίτες, μαρμελάδες και πολλά ακόμη από το Παντοπωλείο Νέα Σοδειά και τέλος να αποκτήσουν αρωματικά φυτά και πολύτιμες συμβουλές από τον παραγωγό Νίκο Σταυρόπουλο!!

Οι επισκέπτες αλλά και οι εκθέτες που βρέθηκαν το διήμερο αυτό στο Φεστιβάλ, μετέφεραν τις καλύτερες εντυπώσεις και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά!

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

Τα γεγονότα… σαν σήμερα

Next Story

Ελληνική προεδρία της ΕΕ -Πόσα επίσημα γεύματα δόθηκαν, πού και ποιος τα πλήρωσε

Latest from CULTURE

Τα χρέη «πνίγουν» το ΚΘΒΕ

Μπορεί οι διοικήσεις να αλλάζουν ανά τετραετία, τα προβλήματα, όμως, και η επισφαλής (λόγω αμείωτων χρεών και αδυναμίας διαχείρισης των επιπρόσθετα μειωμένων επιχορηγήσεων) συνέχιση
Go toTop