Αιφνιδιαστική επίσκεψη και επιθεώρηση στο νέο λιμάνι της Πάταρς πραγματοποίησε το μεσημέρι ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των ελέγχων για τα παράνομα φορτηγά διεθνών μεταφορών, τα οποία σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού, ζημιώνουν τα έσοδα του κράτους και προκαλούν καθεστώς ανομίας, το οποίο όπως τόνισε, θα πάψει να υπάρχει.

Επίσης ο υπουργός αναφέρθηκε στα υπό εξέλιξη μεγάλα έργα της Ολυμπίας οδού και του νέου σύγχρονου σιδηρόδρομου, τονίζοντας ότι έχουν ξεκινήσει και σε περίπου δύο μήνες οι εργασίες θα εντατικοποιηθούν.

Όσον αφορά στην Ιόνια οδό, εξέφρασε την ικανοποίηση του, λέγοντας ότι οι ρυθμοί ανάπτυξης των έργων είναι θεαματικοί, ανακοινώνοντας την ολοκλήρωση του σε ενάμυσι χρόνο.

Τέλος σχετικά με το μείζον ζήτημα με το εμπορευματικό τμήμα του νέου λιμανιού, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, δήλωσε πως είναι σε φάση διαμόρφωσης ο σχεδιασμός του υπουργείου Ναυτιλίας για τα λιμάνια της χώρας, και μόλις ολοκληρωθεί τότε θα μπορέσει το υπουργείου υποδομών να διαμορφώσει την τελική του πολιτική για τα έργα.

Ο κ.Χρυσοχοίδης συναντήθηκε ακόμα και με τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου και άλλων συναρμόδιων υπηρεσιών και στη συνέχεια πραγματοποίησε επιθεώρηση στον χώρο ελέγχου των φορτηγών.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ: Παρουσιάζεται την Τρίτη «ο Διαμεσολαβητής του Επενδυτή»

Next Story

Ολοκληρώνεται σήμερα στην Αγγλικανική Εκκλησία, η παρουσίαση της έκθεσης της Βασιλικής Κασπίρη με μικρά γλυπτά που κλείνουν μέσα

Latest from ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Go toTop