Δεν θα κρίνουμε επί του παρόντος τις καινούριες υποσχέσεις του κ. Τσίπρα για το Θαλάσσιο Μέτωπο. Θα μπορούσε να πει κανείς, αυτά μας τα ξαναείπατε, γιατί να σας πιστέψουμε;

Θα σχολιάσουμε ένα, κατά την άποψη μας, σημαντικότερο γεγονός. Ανέφερε ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του, όπως μεταφέρεται στις σημερινές εφημερίδες:

«Με το προσχέδιο συμφωνίας που είναι σε διαβούλευση, αίρεται η παραχώρηση του, (του Θαλασσίου Μετώπου), στο ΤΑΙΠΕΔ και τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών και παραχωρείται οριστικά στον Δήμο Πάτρας».

Άραγε, διάβασε ο κ Τσίπρας το εν λόγω προσχέδιο; Είναι προφανές ότι δεν το διάβασε. Όχι μόνο δεν το διάβασε, αλλά και η ενημέρωση του έγινε από «πρόθυμους» και τοπικούς αυλοκόλακες.

Πουθενά στο προσχέδιο δεν υπάρχει τέτοια διατύπωση.

Αυτά που με κάθε σαφήνεια αναφέρονται στο προσχέδιο, είναι τα παρακάτω δύο:

  1. Η κατάργηση της Σύμβασης Προσωρινής Παραχώρησης, (το μέχρι σήμερα κεκτημένο του Δήμου Πατρέων), και
  2. Η απόλυτη κυριαρχία του ΟΛΠΑ στην λειτουργία, διαχείριση και εκμετάλλευση του Θαλασσίου Μετώπου. Εκμετάλλευση, η οποία αφαιρείται από τον Δήμο Πατρέων. Σημειώνουμε, και αναφέρεται και στο προσχέδιο, ότι ο ΟΛΠΑ και όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, ανήκουν 100% στο ΤΑΙΠΕΔ.

Επαναλαμβάνουμε, ότι το αίτημα του Δήμου και της πόλης είναι: Μετατροπή της Σύμβασης Προσωρινής Παραχώρησης σε οριστική παραχώρηση. Της ζώνης από τις εκβολές του Διακονιάρη, μέχρι τις εκβολές του Μειλίχου.

Δεν χρειάζεται καμιά διαβούλευση για αυτό. Διαβουλευόμαστε 40 χρόνια!

Για την Ανυπότακτη Πολιτεία

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

ΠΑΤΡΑ: Μέχρι τέλος Σεπτέμβρη οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου

Next Story

ΠΑΤΡΑ-ΦΩΤΟ: Ποιος πολίτης φίλησε το χέρι του Τσίπρα …

Latest from featured posts

Έπιασαν δύο ύποπτους τζιχαντιστές στο Βέλγιο- Ετοίμαζαν χτύπημα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Δύο συλλήψεις έγιναν στις Βρυξέλλες, ατόμων που φέρονται να είναι ύποπτα για επικείμενα τρομοκρατικά χτυπήματα. Μετά τον ευρωπαϊκό συναγερμό που σήμανε σε διάφορες ευρωπαϊκές
Go toTop