Στην υποχρηματοδότηση του Δήμου από την κεντρική εξουσία, απέδωσε το πρόβλημα με την υδροδότηση της πόλης. ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα στο Δημαρχείο για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Πελετίδης σε ερώτηση δημοσιογράφων, υπογράμμισε ότι το δίκτυο υδροδότησης της Πάτρας είναι παλιό και απαιτείται η αντικατάστασή του. Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι η κεντρική εξουσία δεν νοιάζεται για τέτοιου είδους ζητήματα και το μόνο που την απασχολεί είναι η αύξηση των κερδών της πλουτοκρατίας.

Στο πλαίσιο αυτό ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον «πόλεμο» μεταξύ των εργολάβων του φράγματος Πείρου – Παραπείρου (σ.σ. και από το οποίο θα υδροδοτηθεί η Πάτρα), που έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου.

Με αυτό το σκεπτικό, ο Κώστας Πελετίδης, σημείωσε επίσης ότι το νέο Μνημόνιο, προβλέπει μειωμένη κατά 22% τη χρηματοδότηση του Δήμου Πατρέων, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι η κεντρική εξουσία δεν έχει στους σχεδιασμού της, το συγκεκριμένο έργο.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

ΔΕΙΤΕ με ποιο ελληνικό νησί μαγεύτηκε ο Σεϊχης

Next Story

Ξεπουλάνε το αρχείο Τόφαλου – Παρέμβαση του Δημάρχου Κ. Πελετίδη

Latest from featured posts

Έπιασαν δύο ύποπτους τζιχαντιστές στο Βέλγιο- Ετοίμαζαν χτύπημα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Δύο συλλήψεις έγιναν στις Βρυξέλλες, ατόμων που φέρονται να είναι ύποπτα για επικείμενα τρομοκρατικά χτυπήματα. Μετά τον ευρωπαϊκό συναγερμό που σήμανε σε διάφορες ευρωπαϊκές
Go toTop