Πόλος έλξης για τους απανταχού λάτρεις του μυστικισμού, των παραφυσικών φαινομένων και των μελετητών άλιεν έχει γίνει χωράφι στη Βαυαρία, στο κέντρο του οποίου έκανε την εμφάνισή του ένα -ομολογουμένως- περίτεχνο αγρογλυφικό. Ενα μεγαλοπρεπές οκτάγωνο αστέρι, «ζωγραφισμένο» με γεωμετρική ακρίβεια στο κέντρο κύκλου διαμέτρου 200 μέτρων έκανε την εμφάνισή του στην καρδιά ενός χωραφιού με καλαμπόκι στην περιοχή Αλινγκ της Βαυαρίας, γεννώντας ποικίλα ερωτήματα.

Εκατοντάδες άτομα έσπευσαν στο σημείο του αγρογλυφικού, προκειμένου να νιώσουν την ιδιαίτερη «ενέργεια» και «γαλήνη» που φέρεται ότι εκπέμπουν αυτού του είδους οι σχηματισμοί στις καλλιέργειες, αλλά και να μελετήσουν το εν λόγω παραφυσικό φαινόμενο. Για τη Σιμόνα Γκέμπελ από το Βάισλινγκ, που ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στην περιοχή, «αν κάποιος είναι αρκετά ευαίσθητος, μπορεί να νιώσει στο όλο του αυτή την ενέργεια», ενώ πολλοί ζητούν να διανυκτερεύσουν στο σημείο για να νιώσουν ακόμη πιο έντονα το όποιο εφέ.

Για αρκετούς πάλι αποτελεί απλώς ένα αξιοθέατο και μια αφορμή για εξόρμηση στη φύση, δεδομένης και της καλοκαιρινής ραστώνης. Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η «Suddeutsche Zeitung», τα μεσημέρια το επισκέπτονται Σαμανοί, οι οποίο πραγματοποιούν τελετουργικά με τύμπανα.

Ο μόνος που δεν αισθάνεται την εσωτερική αυτή γαλήνη που φέρεται ότι δημιουργεί το αγρογλυφικό είναι ο ιδιοκτήτης του. Κόντρα στο ρεύμα, ο αγρότης είναι μέσα τα νεύρα όχι μόνο επειδή δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνό του από δημοσιογράφους, γείτονες, ακόμα και μελετητές ούφο που του ζητούν πληροφορίες, αλλά και για την οικονομική ζημιά που υπέστη. Οι απώλειές του υπολογίζονται σε 3.000 ευρώ.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

Οι χάκερ έδωσαν τα στοιχεία δύο απίστων!

Next Story

Επίθεση από τον συνήγορο του Ρέστη για την “εγκληματική οργάνωση”

Latest from featured posts

Έπιασαν δύο ύποπτους τζιχαντιστές στο Βέλγιο- Ετοίμαζαν χτύπημα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Δύο συλλήψεις έγιναν στις Βρυξέλλες, ατόμων που φέρονται να είναι ύποπτα για επικείμενα τρομοκρατικά χτυπήματα. Μετά τον ευρωπαϊκό συναγερμό που σήμανε σε διάφορες ευρωπαϊκές
Go toTop