Τόσο καιρό ακουγόταν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, και τώρα η είδηση επιβεβαιώνεται με την αναγγελία γάμου τους.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη, όπως αποκάλυψαν οι παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης στον «αέρα» της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» του Ε, θα παντρευτούν το προσεχές διάστημα.

«Το πρόβλημα είναι ότι εμείς είμαστε φίλοι τους και μαθαίνουμε ότι θα παντρευτούν από αυτό!» είπε η Καραβάτου, αποκαλύπτοντας την αναγγελία του γάμου του αγαπημένου της συνεργάτη, όπως δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα.

Ο ηθοποιός, αν και αμήχανος, είπε πως οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι, ενώ όλως… τυχαίως τη μέρα που το θέμα του γάμου του έπαιξε στην εκπομπή εκείνος και η σύντροφός του σκόπευαν να ετοιμάσουν τα προσκλητήρια, τα οποία θα είναι χειροποίητα.

Η αλήθεια είναι πως ο Μακαλιάς αισθάνθηκε άβολα με την έκπληξη που του επιφύλαξαν οι συνεργάτες του (αν και μας φαίνεται λίγο… παράξενο το γεγονός ότι δεν γνώριζαν, όπως είπαν, για την «ταμπακιέρα»), ωστόσο απέφυγε να πει οτιδήποτε για την ημερομηνία του μυστηρίου, που θα γίνει στην Παλαιά Φώκαια.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

Η Μουρούζη παντρεύτηκε στην πόλη του φωτός

Next Story

Βίτσας: Δεν ξέρω αν θα είναι το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβρη οι εκλογές

Latest from LIFESTYLE

Go toTop