Οι δυο τους φαίνεται ότι είναι μαζί, με τις φήμες να λένε ότι ο πρόσφατα χωρισμένος Χαμ, πρωταγωνιστής της σειράς «Mad Man», βρήκε παρηγοριά και απάνεμο λιμάνι στην αγκαλιά της Μπούλοκ. Λάδι στη φημολογία έβαλε η επίσημη ανακοίνωση από τον ηθοποιό ότι χώρισε από την εδώ και 16 χρόνια σύντροφό του Τζένιφερ Γουέστφελντ.

Η αλήθεια είναι ότι από τον Απρίλιο, κατά τη διάρκεια προώθησης της τελευταίας ταινίας «Mad Men», η Γουέστφελντ δεν εμφανίστηκε πουθενά, μπροστά ή έστω πίσω από τις κάμερες και τα φλας. Ετσι ξεκίνησαν οι εικασίες περί χωρισμού, ενώ τρεις μήνες νωρίτερα είχε διαρρεύσει η πληροφορία για την είσοδο του Χαμ σε κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ. Μάλλον από τότε είχαν ξεκινήσει τα προβλήματα. Πηγή από τον στενό κύκλο του πρώην ζευγαριού υποστήριξε επίσης, μιλώντας στο περιοδικό «Star», ότι η Γουέστφελντ επιθυμούσε διακαώς να μείνει έγκυος και να δημιουργήσουν μαζί οικογένεια, αλλά ο γοητευτικός σταρ δεν ήθελε ούτε να το ακούει.

Τώρα ο γόης σταρ ίσως χρειαστεί να παίξει τον πατρικό ρόλο όχι σε κάποια ταινία, αλλά στην αληθινή ζωή, καθώς η Μπούλοκ έχει -ως γνωστόν- έναν γιο. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν, όπως έγραψε το περιοδικό «In Touch», στη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Minions» στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν και κατά την προώθηση του φιλμ ήρθαν πολύ πιο κοντά, με αποτέλεσμα να είναι πια αχώριστοι.

Η 50χρονη Μπούλοκ, που ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη το 2015 από το περιοδικό «People», ήταν μόνη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε ένας νέος έρωτας προφανώς δεν ήταν κάτι που δεν επιδίωκε. Το ερώτημα είναι βέβαια αν ο Χαμ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, δεδομένων των πρόσφατων προβλημάτων του με το αλκοόλ, αλλά και της μακροχρόνιας σχέσης του, η οποία σίγουρα έχει αφήσει τα σημάδια της.

11083-620x322

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

Καλάθης: Η μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό

Next Story

Κάζιμιρ (ΥΠΟΙΚ Σλοβακίας): Χαιρετίζω το «ναι» της Ελλάδας, αλλά τώρα έρχονται τα δύσκολα

Latest from LIFESTYLE

Go toTop