Άρωμα από Αχαΐα έχει το παρασκήνιο της υπόθεσης αυτοκτονίας του Βαγγέλη Γιακουμάκη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ενώ έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις σε ότι αφορά τους πραγματικούς υπευθύνους για τον θάνατό του.

Την ίδια ώρα οι φίλοι του Βαγγέλη Γιακουμάκη οι οποίοι από μερίδα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και από την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων λοιδορούνται πέρασαν στην αντεπίθεση δηλώνοντας πως δεν έχουν καμία σχέση με το τραγικό περιστατικό.

Μεταξύ αυτών και η οικογένεια του 18χρονου Παναγιώτη Καραγκούνη, ο οποίος κατάγεται από τα Καλάβρυτα, έχει καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων , μετά τους γονείς του Στέλιου Μαυρόκωστα από το Ηράκλειο, οι οποίοι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, όταν ο 19χρονος εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο ως ο «αρχηγός» της παρέας των Κρητικών που πρωτοστατούσαν σε περιστατικά bullying σε βάρος του Βαγγέλη, και η οικογένεια.

Η φωτογραφία των δύο σπουδαστών, μαζί με τον Βαγγέλη και άλλα τρία παιδιά, από επίσκεψή τους σε κινηματογράφο των Ιωαννίνων τον Ιανουάριο κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του Διαδικτύου, με λεζάντα που αναφέρει ότι αυτοί είναι οι Κρητικοί που ασκούσαν ψυχολογική βία στον άτυχο σπουδαστή.

«Μας λένε φονιάδες, ενώ εμείς ήμασταν ουσιαστικά η παρέα του. Ο,τι έκανε, το έκανε κυρίως μαζί μας», λέει ο Α. Ζαχαράκης, προσθέτοντας ότι το απόγευμα της 6ης Φεβρουαρίου, όταν χάθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, είχαν ραντεβού να βγουν έξω και όταν ο 20χρονος δεν πήγε, ο Ζαχαράκης ανησύχησε και ενημέρωσε τη Σχολή, ενώ αμέσως βγήκε στους δρόμους και τον έψαχνε.

Στην ίδια φωτογραφία και ο 20χρονος Κώστας Νικολαΐδης από τις Σέρρες, ο οποίος δεν αντέχει το βλέμμα όσων τον κοιτούν καχύποπτα.

«Δες πώς μας κοιτάνε οι απέναντι! Και κουνάνε το κεφάλι τους επικριτικά! Είναι σαν να με σκοτώνουν», λέει.

Η ίδια παρέα, μαζί και κάποιοι άλλοι, εικονίζονται και σε έξοδο σε γνωστό κλαμπ των Ιωαννίνων. Εκεί ο Βαγγέλης είναι πολύ πίσω και ίσα που διακρίνεται. Τα παιδιά εξηγούν ότι ήταν σε άλλο τραπέζι και τον φώναξαν τελευταία στιγμή, γι’ αυτό δεν φαίνεται καθαρά

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

ΠΑΤΡΑ: Προβολή ντοκιμαντέρ στο “Σπίτι του Ηπειρώτη”

Next Story

Σαμαράς: Είμαι αφοσιωμένος στο ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας

Latest from featured posts

Έπιασαν δύο ύποπτους τζιχαντιστές στο Βέλγιο- Ετοίμαζαν χτύπημα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Δύο συλλήψεις έγιναν στις Βρυξέλλες, ατόμων που φέρονται να είναι ύποπτα για επικείμενα τρομοκρατικά χτυπήματα. Μετά τον ευρωπαϊκό συναγερμό που σήμανε σε διάφορες ευρωπαϊκές
Go toTop