«Κατάντια της ελληνικής δημοσιογραφίας!» γράφει στα social media η Βέφα Αλεξιάδου και τα βάζει με γνωστό περιοδικό, γνωστοποιώντας ότι θα στείλει εξώδικο, μετά από δημοσίευμα που την θέλει να σκέφτεται την αυτοκτονία.
«Το νέο σπαρακτικό μήνυμα της Βέφας: δεν αντέχω, θα αυτοκτονήσω», είναι ο τίτλος του περιοδικού, που επικαλείται δήθεν λόγια της Βέφας Αλεξιάδου και υποστηρίζει ότι είναι ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, μην μπορώντας να αντέξει τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας!

«Το έχω πει πολλές φορές θα το επαναλάβω άλλη μια. Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα δεν έχει φραγμό! Δεν σέβεται πια κανέναν. Κακοήθειες και κουτσομπολιά που διασύρουν υπολήψεις φιγουράρουν στα εξώφυλλα των περισσότερων περιοδικών. Αυτή την εβδομάδα στο εξώφυλλο του περιοδικού “Χάι” μεταξύ των άλλων, η φωτογραφία μου με το ασύστολο ψέμα, το σπαρακτικό μου μήνυμα περί αυτοκτονίας. Και το άρθρο μέσα γεμάτο κακοήθειες και ψέματα. Λόγια στο στόμα μου που όχι μόνον δεν ειπώθηκαν αλλά ούτε πέρασαν ποτέ από το μυαλό μου. Έχοντας βαθιά πίστη στο Θεό, αντιμετωπίζω το χαμό των παιδιών μου, αντλώντας δύναμη από την προσευχή και συνεχίζοντας την πορεία μου στη ζωή, με το κεφάλι ψηλά. Έχω ιερό καθήκον να φροντίσω τις εγγονές μου και να συμπαρασταθώ στους γαμπρούς μου. Είναι κι αυτοί παιδιά μου. Ζήτησα από τους υπευθύνους του περιοδικού να κάνουν διάψευση, αλλιώς θα στείλω εξώδικο. Κρίμα! Τι ντροπή για ένα έντυπο να προσπαθεί να πουλήσει με κακοήθειες και κουτσομπολιά για πρόσωπα γνωστά στον κόσμο! Κατάντια της ελληνικής δημοσιογραφίας!» γράφει στο Facebook.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

Στο εισαγγελικό μικροσκόπιο πολιτικοί στη Βραζιλία

Next Story

Καταθέτει η γραμματέας του Βενιζέλου για τη τη λίστα Λαγκάρντ

Latest from LIFESTYLE

Go toTop