Νέα συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκε στο επίκεντρο η προετοιμασία των έργων που θα ενταχθούν προς χρηματοδότηση στην Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020.

Οι παράγοντες του Δήμου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τις επόμενες αστικές αναπλάσεις ενώ στις προθέσεις τους περιλαμβάνονται έργα όπως η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος, η ανάπλαση του Δημοτικού Θεάτρου, η νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη αλλά και η πλαζ του ΕΟΤ. Ειδικά η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος θα αλλάξει ολη την φυσιογνωμία του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Από την πλευρά της Περιφέρειας έγινε σαφές ότι επειδή η προκήρυξη του νέου προγράμματος επίκειται, είναι πολύ σημαντικό για το Δήμο να έχει ώριμες προτάσεις που να μπορούν να προωθηθούν γρήγορα.

 

Ταυτόχρονα έγινε και μια επισκόπηση της πορείας των έργων που είναι ενταγμένα στο τρέχον ΕΣΠΑ όπως η διάνοιξη της Κανακάρη, τα έργα αποχέτευσης, αλλά και οι τρέχουσες αστικές αναπλάσεις.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

ΠΑΤΡΑ: Το Πανεπιστήμιο καλεί τους μαθητές να γνωρίσουν την αεροναυπηγική και τις αερομεταφορές

Next Story

Στο εισαγγελικό μικροσκόπιο πολιτικοί στη Βραζιλία

Latest from featured posts

Έπιασαν δύο ύποπτους τζιχαντιστές στο Βέλγιο- Ετοίμαζαν χτύπημα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Δύο συλλήψεις έγιναν στις Βρυξέλλες, ατόμων που φέρονται να είναι ύποπτα για επικείμενα τρομοκρατικά χτυπήματα. Μετά τον ευρωπαϊκό συναγερμό που σήμανε σε διάφορες ευρωπαϊκές
Go toTop