Σχετικά με το κόψιμο των δέντρων στην οδό Γερμανού, από τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομικού Σχεδιασμού  Περιβάλλοντος, και Έργων Υποδομής Παύλο Στάμο, γίνεται γνωστό κατ’ αρχήν ότι οι υπηρεσίες που ανήκουν στην αρμοδιότητά του δεν λειτουργούν αυθαίρετα και πως η Δημοτική αρχή και ειδικότερα ο ίδιος, ως υπεύθυνος Αντιδήμαρχος, είναι ενήμερος των ενεργειών και των εργασιών που έγιναν.

Ο κ. Στάμος συνεχίζει και τονίζει επί της ουσίας του θέματος, ότι ο ίδιος είχε γίνει δέκτης παραπόνων από τους κατοίκους της περιοχής, ότι το πεζοδρόμιο ήταν απροσπέλαστο.

Η αντικατάσταση των καλλωπιστικών δένδρων στο πεζοδρόμιο του Αρχαίου Ωδείου –καταλήγει ο κ. Στάμος- είχε αποφασιστεί από καιρό και προγραμματίστηκε για τον μήνα Φεβρουάριο. Κι αυτό επειδή ενδείκνυται η εποχή για την φύτευσή τους, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα είδος σφενδάμου, με ελεγχόμενη ανάπτυξη και ελεγχόμενη κόμη.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

Καρναβαλικοί ήχοι , με την «υπογραφή» της Δημοτικής Μουσικής, θα πλημμυρίσουν τις επόμενες ημέρες, μέχρι και την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού

Next Story

ΠΑΤΡΑ: Παρεξήγηση το θέμα με τη σημαία της Εκκλησίας στην Τράπεζα Τροφίμων – Σκίστηκαν η σημαία με τον δικέφαλο αετό αλλά και αυτή του Δήμου και θα αντικατασταθούν

Latest from ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Go toTop