Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε περιοδικό , η Δούκισσα Νομικού απαντά στο αν η σχέση της με τη ζυγαριά της έχει περάσει από κάποια κύματα.

«Δεν είχα ποτέ αυτή την αγωνία. Εμένα με αδυνατίζει η τηλεόραση. Μάλλον επειδή έχω αδύνατα άκρα, δείχνω πιο λεπτή από ό,τι είμαι στην πραγματικότητα και μου το λένε πάντα όταν με βλέπουν από κοντά. Ποτέ δεν με άγχωνε το θέμα των κιλών, αλλά και να μου έλεγαν “ξέρεις, πρέπει να χάσεις τέσσερα κιλά οπωσδήποτε”, νομίζω πως δεν θα το έκανα από αντίδραση. Θεωρώ πως τα πρότυπα έχουν αλλάξει, δεν είναι πια της τόσο αδύνατης γυναίκας. Και στα κορίτσια που έρχονται και με βρίσκουν στο Dancing και με ρωτάνε γυναικείες συμβουλές, το πρώτο πράγμα που τους λέω είναι πως πρέπει να αγαπήσουν το σώμα τους και τον εαυτό τους. Και πως όλες οι διάσημες γυναίκες, ξένες και Ελληνίδες, που βλέπουν σε φωτογραφίες στα περιοδικά, δεν είναι έτσι από κοντά. Πάντα υπάρχει επεξεργασία και ο κόσμος πρέπει να το ξέρει, για να μην ταυτίζεται με λάθος πρότυπα».

 

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

ΠΑΤΡΑ: Δράσεις για παιδιά στο «Πολύεδρο» από σήμερα

Next Story

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Μπήκε πετρέλαιο στις δεξαμενές των σχολείων

Latest from LIFESTYLE

Go toTop