Για έβδομη συνεχή χρονιά ανοίγει η αυλαία του Πανελλήνιου Φεστιβάλ ΣάτιραςΕρασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς», που θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 6 και τοΣάββατο 7 Φεβρουαρίου στο θέατρο «Πάνθεον», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΠατρινούΚαρναβαλιού 2015.Το Φεστιβάλ, που έχει καταξιωθεί ως θεσμός και έχει αγκαλιαστεία από το κοινό,συνδιοργανώνουν ο Δήμος Πατρέων, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων «ΚαρναβάλιΠάτρας» και το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ», ενώ τελεί υπό την αιγίδα τηςΕταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων και Μουσικοσυνθετών (Ε.Ε.Θ.Σ.Μ).Ήδη η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται με γοργούς ρυθμούς στο ταμείο του «Πάνθεον»καθημερινά τις ώρες 18:00-21:00. Πληροφορίες καθημερινά: 18:00-21:00 στα τηλέφωνα2610-325778 & 6955-514155. Τιμή εισιτηρίου ανά μέρα: 5 ευρώ.Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στο «Αφιέρωμα στη Σάτιρα» θα γίνει παρουσίαση τουερασιτεχνικού θιάσου «Αστούρθοι» από την Αθήνα με την παράστασή του «Αλυσίδες γιακουνούπια» και το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου η σπονδυλωτή παράσταση «Μώμος 2015» τωνδιαγωνιζόμενων θεατρικών δεκάλεπτων των συμμετεχόντων ερασιτεχνικών θιάσων μεσατιρικές «γέφυρες» που θα παρουσιάσει η ομάδα του Ερασιτεχνικού Σχήματος Πάτρας«Ρεφενέ».Το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΑΤΙΡΑΠαρασκευή 6/2/2015 ώρα:21:30Παρουσίαση του ερασιτεχνικού θιάσου «Αστούρθοι» Παράσταση: «Αλυσίδες για κουνούπια» από τον ερασιτεχνικό Θίασο «Αστούρθοι»/Αθήνα. Ο έρωτας ασφυκτιά κάτω από τα δεσμά των αλυσίδων που ψωνίζουν οι ήρωές μας σε πολύκαλές τιμές. Ο Νίκος και η Μαίρη, ο Απόστολος και η Ευτέρπη, οι ένοπλοι αντάρτεςΑντωνάκης και Τέτα, ο Βλαδίμηρος και η Ελπινίκη, αλλά κυρίως ο Κούλης και η Κική, είναικάποια από τα ζευγάρια που αγωνιούν να ξεπεράσουν τα ταμπού της εποχής, τιςπροκαταλήψεις των γονιών και τις θερμοσιφωνικές δυσλειτουργίες. Στην παράσταση ωστόσο,αλυσίδες δεν υπάρχουν μόνο στον έρωτα αλλά και στα όνειρα, στους μισθούς, στα περουκίνια και στα κουνούπια.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

Η αμύθητη περιουσία του Αριστοτέλη Ωνάση πέρασε στα χέρια της Αθηνάς

Next Story

ΠΑΤΡΑ: Απόπειρα ληστείας στο S/M ” ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” στην οδό Ευβοίας με μαχαίρι

Latest from CULTURE

Τα χρέη «πνίγουν» το ΚΘΒΕ

Μπορεί οι διοικήσεις να αλλάζουν ανά τετραετία, τα προβλήματα, όμως, και η επισφαλής (λόγω αμείωτων χρεών και αδυναμίας διαχείρισης των επιπρόσθετα μειωμένων επιχορηγήσεων) συνέχιση
Go toTop