Ο πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία και στη Β΄ Θεσσαλονίκης θέλοντας να συμβολίσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα όχι μόνο στους τομείς της οικονομίας και της ανάπτυξης, αλλά και στα εθνικά θέματα. Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Ο Γιώργος Νταβρής από τους ΑΝΕΛ θα είναι υποψήφιος στην Άρτα και η Μίκα Ιατρίδη στη Ρόδο. Ο Θανάσης Λιούτας που είχε κατέβει στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ θα είναι υποψήφιος στην Καρδίτσα. Υποψήφιοι θα είναι ο πρώην δήμαρχος Λαμίας, Γιώργος Κοτρωνιάς, στη Φθιώτιδα, όπως και ο Θανάσης Τζανακούλης πρώην δήμαρχος Λάρισας, στο νομό Λάρισας.

Στην Αχαΐα ο Ανδρέας Κατσανιώτης και στην Κοζάνη ο Γιώργος Κασαπίδης. Ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα θα υποψήφιος στις Σέρρες. Στον Έβρο ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ Αναστάσιος Δημοσχάκης. Στην Αρκαδία η κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Εύη Τατούλη. Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας. Ο Κώστας Μαρκουίζος, γνωστός ως Ιαβέρης, στη Β΄ Αθηνών, όπου, επίσης, θα είναι υποψήφια η Ντόρα Πετραλιά. Στην Α’ Πειραιά, η Νόνη Δούνια.

 

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

Συναγερμός μετά τον εντοπισμό των υπόπτων για το μακελειό

Next Story

Ζάκυνθος: Στο εδώλιο για το σκάνδαλο με τα μαϊμού επιδόματα τυφλών

Latest from ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Go toTop