Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο μαγειρικής με θέμα “Σαρακοστή & Σύγχρονη Κουζίνα”, το οποίο παρουσίασε ο σεφ Γιώργος Γραμματικόπουλος, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Miele Store Μιχαηλίδης.
Το σεμινάριο είχε μεγάλη απήχηση και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, οι οποίοι ήταν ερασιτέχνες λάτρεις της μαγειρικής αλλά και ομότεχνοι επαγγελματίες .
Στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του Miele Store Μιχαηλίδης, ο γνωστός Πατρινός Σεφ δημιούργησε 3 ξεχωριστές νηστίσιμες συνταγές χρησιμοποιώντας καθημερινά υλικά, συνδυασμένα και μαγειρεμένα μοναδικά κάνοντας την απουσία των “αμαρτωλών” υλικών απαρατήρητη. Βασικές τεχνικές και μυστικά μαγειρικής έδωσαν την αφορμή για δημιουργική συζήτηση.
Στο τέλος κάθε συνταγής οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.
Η Ομαδα του Miele Store Μιχαηλίδης, με εκπρόσωπό της τον Δήμο Μιχαηλίδη, ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους τους παρευρισκόμενους και δεσμεύτηκε έπειτα από την μεγάλη ζήτηση και επιτυχία που είχε το σεμινάριο, να επαναληφθεί εν ευθέτω χρόνο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες δόθηκαν επίσης προς το Carriera Πάτρας για την υποστήριξη τους.
Ο σεφ Γιώργος Γραμματικόπουλος, δήλωσε τα ακόλουθα:
«Θα ξεκινήσω λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Miele Μιχαηλίδης, όπου μας παραχώρησε τον υπέροχο χώρο της με τον πραγματικά εκπληκτικό εξοπλισμό της, και που μου έδωσε την ευκαιρία να μοιραστώ συνταγές, γεύσεις και αρώματα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Πάτρα, με συναδέλφους, συνεργάτες, μαθητές, φίλους, γνωστούς και αγνώστους. Ο χρόνος πέρασε ευχάριστα και δημιουργικά, άλλωστε η θετική ενέργεια που εισέπραξα απο τους συμμετέχοντες ήταν πραγματικά μαγική!»
Στο τέλος της βραδιάς έγινε η απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης σεμιναρίου με αναμνηστικές φωτό με τον γωνστό σεφ.