Η Δ/νση και ο Σύλλογος των καθηγητών του 20ου Γυμνασίου Πατρών, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας, για την ευγενική τους χειρονομία να στηρίξουν οικονομικά, καλύπτοντας τα έξοδα μετακίνησης και συμμετοχής, την αποστολή της ομάδας ρομποτικής του σχολείου μας στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής.

Συγκεκριμένα, οι τρείς μαθητές της Β’ τάξης, Αλέξανδρος Κατσιγιάννης, Μαρίνα Λυκούδη και Μαριλίνα Μπιλάλη, μαζί με την καθηγήτριά τους της Πληροφορικής,  κατέλαβαν κατά το σχολικό έτος 2013-2014,  την 1η θέση στο Πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής, στην κατηγορία «Open».

Έτσι, μπορούσαν να λάβουν μέρος στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στο Σότσι της Ρωσίας από 21 έως 23 Νοεμβρίου 2014.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και το Επιμελητήριο Αχαΐας, πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία της συμμετοχής σε μια παγκόσμια διοργάνωση, και το δικαίωμα στο όνειρο που στις μέρες μας μοιάζει τόσο μακρινό και απρόσιτο, καθώς και την ανταμοιβή των προσπαθειών της ομάδας και το κίνητρο για συνέχιση.

Επιπλέον ο καθηγητής Πληροφορικής Βοβός Ανέστης, που συμμετείχε ως Έλληνας κριτής στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής, ευχαριστεί το Επιμελητήριο Αχαΐας για την κάλυψη των εξόδων διαμονής του.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

Χρωστάνε στον ΟΓΑ 4 στους 10 ασφαλισμένους

Next Story

ΠΑΤΡΑ: Εμφανίζονται κι άλλα θύματα των «πρωτοσύγκελλων» της απάτης

Latest from CULTURE

Τα χρέη «πνίγουν» το ΚΘΒΕ

Μπορεί οι διοικήσεις να αλλάζουν ανά τετραετία, τα προβλήματα, όμως, και η επισφαλής (λόγω αμείωτων χρεών και αδυναμίας διαχείρισης των επιπρόσθετα μειωμένων επιχορηγήσεων) συνέχιση
Go toTop