Την δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει σήμερα το απόγευμα (17.00 μμ) ο Απόλλωνας Πατρών που υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου. Μετά από δυο συνεχόμενες ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια με Άρη και Κηφισιά, η Πατρινή ομάδα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει το δεύτερο ροζ φύλλο του νικητή.

Μπορεί να έχασε την ευκαιρία να πάρει τουλάχιστον μια νίκη μακριά από την Πάτρα, αλλά στο σημερινό παιχνίδι με την ομάδα της Ρόδου η νίκη είναι μονόδρομος. Μετά τον Πανελευσινιακό, ο Απόλλωνας θέλει να κερδίσει και τον Κολοσσό αφού είναι από τα παιχνίδια που απαγορεύεται η παραμικρή απώλεια εντός έδρας.

Με την βοήθεια και την στήριξη των φιλάθλων του που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών για μια ακόμη αγωνιστική η ομάδα του Νίκου Βετούλα είναι το φαβορί στην σημερινή αναμέτρηση, αλλά το παιχνίδι κρύβει παγίδες και μόνο εύκολο δεν είναι.

Όμως μέσα στην Πάτρα ο Απόλλωνας έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη που είναι απαραίτητη ώστε να ανέβει βαθμολογικά και να προχωρήσει με ανεβασμένη ψυχολογία στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

ΠΑΤΡΑ: “Υποκριτές” στο Θέατρο “Επίκεντρο”, από 6 έως 30 Νοεμβρίου

Next Story

Η ΕΔΕΜ …πέταξε το γάντι στο ΠΑΣΟΚ

Latest from ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Go toTop