Καλλιόπη (Πώλα) Καράβολα – Ζάγκλα, Υποψήφια με το συνδυασμό «Νέα Πόλη» του Κώστα Χριστόπουλου.Σε δήλωσή της για τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα αναφέρει:

«Η Πάτρα πρέπει να αποκτήσει κάποια στιγμή την εικόνα που της αρμόζει και οι κάτοικοί της την καθημερινότητα που τους αξίζει». Με γνώμονα και μόνο ότι η σκέψη αυτή μπορεί να πάψει να αποτελεί ουτοπία στο μυαλό κάθε πολίτη, με διάθεση να προσφέρω και έχοντας τη θέληση και το πείσμα ότι ο τρόπος μπορεί να βρεθούν, αποφάσισα για πρώτη φορά να ασχοληθώ με τα κοινά. Οι ρεαλιστικές λύσεις που θέτει ο συνδυασμός τους Κώστα Χριστόπουλου σε βασικούς τομείς όπως η ανάπτυξη, η αποκέντρωση, η καθαριότητα, το πράσινο περιβάλλον, η καθημερινότητά μας, θεωρώ πως είναι εφικτές στην εφαρμογή και ικανές να προσφέρουν μια «Νέα Πόλη», μια πόλη ανθρώπινη. Γνωρίζω ότι οι δυσκολίες είναι πολλές, επιμένω όμως να πιστεύω ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση με ανθρώπους που διαθέτουν θέληση και καινοτόμες ιδέες, μπορεί να βρει τις λύσεις, μπορεί να πάψει να υπολειτουργεί χρησιμοποιώντας ως «άλλοθι» το ότι χρόνια τώρα αποτελεί το «κολλημένο γρανάζι» του κεντρικού κρατικού μηχανισμού. Πιστεύω ότι η Πάτρα διαθέτει και το ανθρώπινο αλλά και το φυσικό δυναμικό για να τα καταφέρει και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε στην κατεύθυνση αυτή.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

ΤΕΡΜΑ Η ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: Ο Σαμαράς ανακοίνωσε συμψηφισμό χρεών ανάμεσα σε οφειλέτες και στο Δημόσιο

Next Story

«Η κ. Μέρκελ έρχεται για να στηρίξει τους μερκελιστές της»

Latest from ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Go toTop