Βορειανατολικά της Τζαμαίκα ήταν το τελευταίο ίχνος στα ραντάρ του μικρού αεροπλάνου που πετούσε ακυβέρνητο για κάποια ώρα το βράδυ της Παρασκευής σημαίνοντας συναγερμό στις αμερικανικές αρχές. Σύμφωνα με τις αρχές της χώρας το αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα σε απόσταση 14 μιλίων βόρεια του Πορτ Αντόνιο. Nεκροί από την συντριβή είναι ο Λάρι Γκλέιζερ και η σύζυγός του, Τζέιν, που σύμφωνα με αμερικανικά μέσα σκόπευαν να περάσουν το Σαββατοκύριακό τους στη Νάπολι της Φλόριντα. Ο Γκλέιζερ ήταν πρόεδρος της Buckingham Properties,μεγάλης εταιρείας που ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά.Η περιοχή όπου καταγράφηκε από τα ραντάρ το τελευταίο σήμα του αεροσκάφουςΣύμφωνα με πληροφορίες ο Γκλέιζερ, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών, είχε περισσότερες από 5.000 ώρες πτήσεις.

Το αεροπλάνο τύπου Socata TBM 700 πέρασε νωρίτερα από τον εναέριο χώρο της Κούβας, αφού προηγουμένως είχε περάσει από τις ΗΠΑ. Δύο πολεμικά αεροσκάφη F-15 σηκώθηκαν αμέσως και το συνόδευσαν ως τα όρια της Κούβας, καθώς οι επιβαίνοντες δεν ανταποκρίνονταν στις προσπάθειες επικοινωνίας που κάνουν από το έδαφος οι υπεύθυνοι του πύργου ελέγχου. Όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το αεροπλάνο πέρασε πετώντας πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ, είναι μικρού μεγέθους και απογειώθηκε από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης με προορισμό την Νάπολι της Φλόριντα.

Οι πιλότοι των αμερικανικών μαχητικών που το συνόδευαν ανέφεραν πως από τον πάγο που είδαν στα παράθυρά του, πιθανώς να υπήρχε πρόβλημα με τη συμπίεση στην καμπίνα.Το αεροπλάνο μεταφέρει 6 ή 7 άτομα.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Στο «ροζ ραντεβού»…. ήταν ο αδελφός του! Ο σερβιτόρος… που μεταμορφώνεται σε γυναίκα και καλεί τους άνδρες…

Next Story

Πυραύλους μικρού βεληνεκούς δοκίμασε η Βόρεια Κορέα

Latest from LIFESTYLE

Go toTop