Από την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου η ΕΜΥ προβλέπει σταδιακή επιδείνωση του καιρού με απότομη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά:

Την Πέμπτη 31/12 στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπειρωτικής Ελλάδας και το Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Πελοποννήσου, της Ανατολικής Θεσσαλίας, της Εύβοιας και της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς, ενώ κατά τόπους θα χιονίζει και σε πεδινές περιοχές της Μαγνησίας, της Φθιώτιδας και της Εϋβοιας. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΠΑΤΡΑ

Την Πρωτοχρονιά οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στην Πελοπόννησο, όπου θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές της Κορινθίας και της Αρκαδίας ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε πεδινές περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλίας, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Εύβοιας. Χιονοπτώσεις επίσης αναμένονται και στην Ήπειρο. Ωστόσο και τις δύο αυτές μέρες, παρά την εντυπωσιακή πτώση της θερμοκρασίας, οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά κανόνα ασθενείς. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί ενώ στο Ιόνιο οι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα ενισχυθούν στα 6-7 μπ.

Η εικόνα του καιρού θα αλλάξει το Σάββατο 2/1 καθώς οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς σε όλα τα πελάγη, με αποτέλεσμα οι χιονοπτώσεις να γίνουν πιο πυκνές, αλλά θα περιοριστούν σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά σε μεγαλύτερα υψόμετρα.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ: Κινηματογραφική καταδίωξη υπόπτων στην εθνική οδό! Ακινητοποιήθηκαν στο ύψος του Γομοστού

Next Story

ΠΑΤΡΑ: Συνεργεία του Δήμου καθαρίζουν από το πρωί την περιοχή του Φάρου – Επίθεση της “Μαιζώνος” στον ΟΛΠΑ

Latest from ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Go toTop