Τη ζωή της έχασε 14χρονη κοπέλα από το Ρέθυμνο σήμερα το μεσημέρι, όταν για άγνωστη αιτία κύλησε το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα της και την καταπλάκωσε, στην περιοχή των Απλαδιανών κοντά στο Γαράζο Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Αυτή την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος, οι γονείς δίνουν -με όσο κουράγιο έχουν- κατάθεση στον διευθυντή του τμήματος, ο οποίος δήλωσε πως σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το αυτοκίνητο κύλησε και χτύπησε τη μικρή η οποία βρισκόταν λίγα μέτρα παραπέρα. Στις 13.00 το μεσημέρι και ενώ η νεαρή βρισκόταν στο χωράφι όπου μάζευε ελιές μαζί με την οικογένεια της, το αυτοκίνητο, πιθανότατα επειδή λύθηκε το χειρόφρενο, χτύπησε την κοπέλα και πέρασε από πάνω της. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Περάματος, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Η σωρός της 14χρονης θα μεταφερθεί αργότερα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για τα περαιτέρω. Η μαθήτρια στην πόλη του Ρεθύμνου όπου ζει με τους γονείς της, είχε πάει με την οικογένειά της στο χωριό τους για να μαζέψουν τις ελιές, όπως γίνεται κάθε τέτοια εποχή. Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της οικογένειας και συγγενών έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

31χρονη τραυματίας στο Μπατακλάν ξύπνησε από το κώμα – Σοκάρουν οι περιγραφές της από την επίθεση

Next Story

Ιταλία: Ρυθμίσεις σε μεγάλες πόλεις λόγω υψηλής ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Latest from featured posts

Έπιασαν δύο ύποπτους τζιχαντιστές στο Βέλγιο- Ετοίμαζαν χτύπημα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Δύο συλλήψεις έγιναν στις Βρυξέλλες, ατόμων που φέρονται να είναι ύποπτα για επικείμενα τρομοκρατικά χτυπήματα. Μετά τον ευρωπαϊκό συναγερμό που σήμανε σε διάφορες ευρωπαϊκές
Go toTop