Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την άτακτη ερωτική ζωή του τέως επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν. Οπως αποκαλύπτεται τώρα, ενώ ήταν επικεφαλής του Ταμείου και ακόμη παντρεμένος με την Αν Σινκλαίρ εκατομμυριούχο κληρονόμο, απέκτησε παιδί από μια κρυφή του σχέση.

Με την πρώην σύζυγό του Αν Σινκλαίρ

Οπως αποκαλύπτει το γαλλικό Closer πριν ένα μήνα μια 45χρονη γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύπτεται, προσέφυγε δικαστικά προκειμένου να αναγνωριστεί το παιδί της, ένα αγοράκι πέντε ετών σήμερα, από τον Στρος Καν.

Το παιδί γεννήθηκε το 2010, ένα χρόνο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με την καμαριέρα, όσο δηλαδή ο Στρος Καν ήταν επικεφαλής του ΔΝΤ και ενώ επιθυμούσε και έβλεπε προς την προεδρία του σοσιαλιστικού κόμματος της Γαλλίας. Για τους λόγους αυτούς, προκειμένου δηλαδή να αποφευχθεί ένα σκάνδαλο στο ΔΝΤ και να μη διαταραχθεί η πορεία του σχετικά με τις φιλοδοξίες του στην εσωτερική πολιτική της Γαλλίας, ο Στρος Καν και η 41χρονη κράτησαν κρυφή, τότε, τη γέννηση του αγοριού.

Η μητέρα του μικρού μέσω του φακέλου που κατέθεσε στο δικαστήριο οικογενειακών διαφορών στο Παρίσι ζητά από τον Στρος Καν το ποσό των 8.200 ευρώ το μήνα, ως διατροφή. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι έχει γίνει ήδη εξέταση DNA που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για την πατρότητα του μικρού. Ο Στρος Καν στην αρχή έφερνε αντιρρήσεις, αλλά ενάμιση χρόνο μετά δέχθηκε να υποβληθεί σε τεστ DNA υποστηρίζει το γαλλικό Closer.

Υπενθυμίζεται ότι το 2011 η Ναφισάτου Ντιάλο, μια 32χρονη καμαριέρα του Sofitel  της Νέας Υόρκης κατηγόρησε τον Ντομινίκ Στρος Καν ότι της είχε επιτεθεί σεξουαλικά στη σουίτα του.

Η 32χρονη καμαριέρα

Η Αν Σινκλαίρ, τότε σύζυγος του Στρος Καν, πλήρωσε την εγγύηση του 1 εκατ. δολαρίων και τα υπόλοιπα νομικά του έξοδα, επιμένοντας και εκείνη ότι ο άντρας της ήταν αθώος.

Οι κατηγορίες κατά του Στρος Καν στη συνέχεια κατέρρευσαν, αλλά είναι γνωστό ότι αναγκάστηκε να πληρώσει μεγάλα ποσά, ως αποζημίωση, στην Ντιάλο.

Επίσης, ο γάμος του Στρος Καν με την Αν Σινκλαίρ διαλύθηκε. «Οταν ήμουν παντρεμένη με τον Ντομινίκ ήξερα ότι είναι ένας γόης. Αυτό το ήξερα. Υπήρχαν φυσικά φήμες. Αλλά οι φήμες δημιουργούνται για να προκαλούν καταστροφές, να σκοτώνουν, να κάνουν ζημιές. Ετις, τις αγνοούσα. Ρωτούσα συχνά τον ίδιον αν τα πράγματα είναι όπως φαίνονται. Ηξερα τι να κάνει για να διαψεύδει τις φήμες και να με καθησυχάζει. Ετσι, δεν ήξερα τίποτα», ανέφερε πέρυσι σε συνέντευξή της η πρώην σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν.

Μετά το σκάνδαλο με την καμαριέρα, οι καταγγελίες για εμπλοκή του Στρος Καν σε άλλα σεξουαλικά σκάνδαλα έπεσαν… βροχή. Το 2012 κατηγορήθηκε, μάλιστα, για συμμετοχή σε κύκλωμα πορνείας. Ο πρώην ισχυρός άνδας του ΔΝΤ παραδέχθηκε ότι είχε περάσει μερικές καυτές βραδιές με ιερόδουλες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και σημείων κοντά στα γραφεία του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον. Πριν λίγο καιρό, όμως, απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες περί μαστροπείας.

Ο Στρος Καν, ο οποίος τώρα εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων έχει ήδη τέσσερα παιδιά ηλικίας 20 με 42 ετών, από τρεις γάμους.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

Ο Τσίπρας ζήτησε συμβούλιο αρχηγών -Θέλει στήριξη για το ασφαλιστικό

Next Story

Η Μαντόνα έβρισε το κοινό που την έβρισε

Latest from KΟΣΜΟΣ

Go toTop