Είναι από τις λίγες γυναίκες που βάζει την μόδα πάνω από την άνεση που έχουν ανάγκη οι γυναίκες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Δεν διστάζει να φοράει στενά φορέματα, αλλά και ψηλοτάκουνα παπούτσια, ενώ στις περισσότερες εμφανίσεις της την βλέπουμε με μακριά παλτό.

Οι περισσότερες γυναίκες απορούν με την εικόνα που επιλέγει και στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, μία δημοσιογράφος του PopSugar -έγκυος και αυτή στο δεύτερο παιδί της- δοκίμασε τρία από τα σύνολα που προτιμάει συνήθως η Κιμ Καρντάσιαν και μοιράζεται μαζί μας τα αποτελέσματα.

Σύνολο νούμερο 1

Μαύρο με μακριά μανίκια, λαιμό και διαφάνεια από τη μέση και πάνω σε συνδυασμό με ψηλές μπότες και μαύρο παλτό. Καθόλου βολικό θα σκεφτείτε εσείς, η Λόρεν Τέρνερ του PopSugar όμως δεν είχε την ίδια άποψη. Όπως αναφέρει ένιωθε ότι ολόκληρο το σώμα της είναι καλυμμένο, ενώ το γεγονός ότι έβαλε και ένα μακρύ μαύρο παλτό την έκανε να νιώθει ακόμα καλύτερα γιατί με αυτό τον τρόπο κρυβόταν, όλα τα σημεία του κορμιού της γυναίκας που μεγαλώνουν πολύ κατά την διάρκεια μίας εγκυμοσύνης.

Σύνολο νούμερο 2

Μαύρο φόρεμα με έντονο ντεκολτέ συνδυασμένο με σακάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Αν και φαίνεται κάπως προκλητικό το σακάκι από πάνω σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Όπως σημειώνει  Τέρνερ το μόνο δύσκολο κομμάτι ήταν τα πέδιλα τα οποία δυσκολεύτηκε να δέσει με την κοιλιά φουσκωμένη.

Σύνολο νούμερο 3

Μακρύ ελαστικό φόρεμα, και παλτό, έγινε το αγαπημένο της Τέρνερ. Μπορεί να σου φαίνεται στενάχωρο και καταπιεστικό, δεν είναι όμως. Όπως σημειώνει μάλιστα η δημοσιογράφος του PopSugar, στην πραγματικότητα αυτές είναι οι πιο άνετες επιλογές που έχει η σελέμπριτι.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Next Story

Τζάκρη: Στόχος η επανεκκίνηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων με ευνοϊκές προοπτικές

Latest from LIFESTYLE

Go toTop