Για ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ο καιρός θα χαλάσει από σήμερα από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νότιους άνεμους.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.

Αύριο Τετάρτη 25 Νοεμβρίου:

1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες σταδιακά θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

2. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν από τις απογευματινές ώρες περιλαμβάνεται και η Αττική.

3. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις θα ενισχυθούν αρχικά στο Ιόνιο στα 8 και από το απόγευμα και στο Αιγαίο στα 8 και πιθανόν τοπικά στα 9 Μποφόρ.

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου:

1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα αλλά βαθμιαία θα περιοριστούν στις θαλάσσιες περιοχές.

2. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα ενταθούν στη Δυτική Ελλάδα και έως αργά το βράδυ θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχειά η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

Ακύρωσε το ταξίδι στην Τουρκία ο Λαβρόφ

Next Story

Πώς είναι να ντύνεσαι όπως η Κιμ Καρντάσιαν στην εγκυμοσύνη -Μία δημοσιογράφος το τόλμησε

Latest from featured posts

Έπιασαν δύο ύποπτους τζιχαντιστές στο Βέλγιο- Ετοίμαζαν χτύπημα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Δύο συλλήψεις έγιναν στις Βρυξέλλες, ατόμων που φέρονται να είναι ύποπτα για επικείμενα τρομοκρατικά χτυπήματα. Μετά τον ευρωπαϊκό συναγερμό που σήμανε σε διάφορες ευρωπαϊκές
Go toTop