Κοινά σημεία σε δύο περιπτώσεις ληστείας σε βάρος εταιρίας εμπορίας και διανομής τσιγάρων και ψιλικών ειδών με έδρα την Ανδραβίδα, αναζητούν οι αρχές. Η πρώτη ληστεία συνέβη παραμονή Δεκαπενταύγουστου, το περασμένο καλοκαίρι στα γραφεία της εταιρίας. Τότε οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με μεγάλο χρηματικό ποσό έχοντας υποπέσει σε μια σειρά από … γκάφες. Η δεύτερη έγινε χθες το πρωί έξω από το υποκατάστημα της ΕΤΕ Λεχαινών, σε βάρος του ιδιοκτήτη της εταιρίας, μόνο που οι δράστες αντί για χρήματα πήραν μια σακούλα με χαρτιά και φάρμακα, σύμφωνα με δήλωση του θύματος.

Οι δράστες χθες, εμφανίστηκαν λίγα λεπτά πριν από τις 11.00 το πρωί, έξω από την ΕΤΕ Λεχαινών. Εκτιμάται πως παρακολουθούσαν το θύμα τους, τον 67χρονο ιδιοκτήτη της εταιρίας. Μόλις σταμάτησε το αυτοκίνητό του έξω από την τράπεζα, ο ένας από τους δράστες έμεινε στην μοτοσικλέτα που επέβαιναν και ο δεύτερος άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και με την απειλή πιστολιού, του ζήτησε την τσάντα που κρατούσε και που πίστευε πως περιείχε χρήματα.

Αντ΄ αυτού σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς ο 67χρονος, περιείχε διάφορα έγγραφα, τρία βιβλιάρια τραπέζης και κάποια φάρμακά του. Οι ληστές ανέβηκαν στη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού μάρκας Yamaha, για την οποία ερευνάται αν είναι κλεμμένη και τράπηκαν σε φυγή. Οι δύο ληστές σύμφωνα με πληροφορίες φορούσαν μαύρα ρούχα, κράνη και γάντια. Σοκαρισμένος ο 67χρονος προσπάθησε λίγα λεπτά αργότερα και ενώ έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας στο σημείο, να αναφέρει τα όσα συνέβησαν ώστε να δώσει στοιχεία για τις έρευνες, τις οποίες διενεργούν από κοινού το Α.Τ. Λεχαινών και η Υ.Α. Πύργου.

Στο προηγούμενο χτύπημα σε βάρος της εταιρίας που διατηρεί ο 67χρονος οι δράστες είχαν καταφέρει να διαφύγουν, ενώ η κλεμμένη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν υπέστη βλάβη στο προαύλιο της εταιρίας και την έσυραν για περίπου 500 μέτρα σε παρακείμενα χωράφια όπου την εγκατέλειψαν. Στη συνέχεια έκλεψαν ένα «παπάκι» σε κοντινή απόσταση από διερχόμενο δικυκλιστή, το οποίο εγκατέλειψαν και αυτό στην πορεία προς το Νεοχώρι Κυλλήνης, ενώ κοντά εκεί βρέθηκε και ένας σάκος με όπλα που χρησιμοποίησαν.

Τα λάθη εκείνης της υπόθεσης αλλά και τα όσα συνέβησαν χθες στα Λεχαινά, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών και εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι οι ίδιοι και στις δύο περιπτώσεις.

Custom [strong]Sidebar[/strong]

Aenean convallis sapien nulla, et pretium dui luctus sed. Suspendisse lobortis est nibh, vel viverra libero lobortis sit amet. Vivamus pharetra pulvinar leo ut commodo. Maecenas dictum magna id risus fringilla, et ornare lorem consequat. Sed neque lorem, cursus in odio vitae, varius lobortis tortor. Maecenas sit amet orci leo. Vivamus nec sapien non nisi commodo aliquet. Nulla non dictum odio, vitae iaculis libero. Nulla eget pellentesque urna. Nullam scelerisque eros leo, quis sagittis dui suscipit sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque eleifend dolor quis feugiat porta. Morbi et nulla hendrerit, tincidunt libero in, molestie nibh.
Previous Story

Πέντε τραυματίες από ένοπλη ρατσιστική επίθεση στη Μινεάπολη

Next Story

Κακλαμάνης: Η σιωπή το μόνο βάλσαμο στον πληγωμένο λαό της ΝΔ

Latest from ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Go toTop